Welkom!
+32493587301
3980 Tessenderlo

Infraroodverwarming

Infraroodverwarming

Tegenwoordig zijn er een groot aantal opties voor het verwarmen of verwarmen van een kamer. Maar vanwege de dure energiebronnen komt de mensheid tot de behoefte om de meest economische oplossingen te gebruiken. Dit geldt bovendien niet alleen voor de particuliere gebruiker, maar ook voor bedrijven en voor de sociale en openbare sector. Elke dag worden verwarmingssystemen verbeterd. En degenen die niet in staat zijn om moderne eisen te weerstaan, verlaten geleidelijk de markt. Oplossingen zoals vaste brandstof, elektrische en gasketels behoren tot het verleden. Tegenwoordig heeft de consument oplossingen nodig die enerzijds milieuvriendelijk en economisch zijn en anderzijds gemakkelijk te installeren zijn. De infraroodverwarming van Sun-Way voldoen aan al deze eisen.

Voordelen van Sun-Way Infrarood warmtepanelen

Absolute stilte
Kwaliteitsborging
Sun-Way panelen worden verdeeld in 26 landen van Europa. Veiligheid en kwaliteit geproduceerd in Oekraïne en concurreren met de trendy merken van infraroodverwarming
Strikt ontwerp
Tot op heden is er geen stijlvollere radiator dan de nieuwe SWW-lijn van Sun-Way. De dunste, glazen panelen decoreren elk huis en kantoor met hun hi-Tech look.

Geen producten in je winkelmand.

X